Unboxing – min nya moped

Vilken dag idag, unboxing av min nya leksak jag köpt från Ettans Mopeder ! Inte varje dag man unnar sig en fin moped, som dessutom är ny i kartong! Nu följer uppackning, montering och provstart, så man kan börja åka de små korta sträckorna med moppen istället för bilen.

 

Som ni vet är ju nöje en stor hobby för mig, låter kanske lite tokigt för alla gillar väl att ha kul? Men exempelvis finns det de som lägger sina pengar på att samla på konst eller dylika , jag lägger mina pengar på att ha kul. Givetvis kan detta irritera folk och sticka lite i ögonen och tycker då att jag är slösaktig, eftersom jag investerar mina pengar på upplevelser och annat som får mig att må bra. Inte i prylar som många gör som man kanske faktiskt kan sälja sedan och få tillbaka sina pengar. Jag tror att folk bara är avundsjuka när de ser mig på Instagram, Face och övriga sociala medier att jag är ute på mina upptåg, resor, salsa, konserter, bungyjump, kör Ferrari och övrigt asroliga upplevelser 😉

Hur som, att investera i sig själv och välbefinnande kommer alltid sättas i första hand, i alla fall tills jag har barn och familj, då kommer mina proiriteringar att ändras drastiskt antar jag, men tar vi när det är dags och lever i nuet!

Förra sommaren så åkte jag och mina väninnor till Spanien, vi åkte till Tarifa som ligger i sydvästra delen, ganska nära Gibraltar. Vilken stad/by detta var, helt fantastiskt! Kändes som man kommit till en helt annan kontinent. Där fanns det sanddynor likt en öken bredvid stranden som var superhäftigt att traska i. Alla thedrickande hippieklädda människor förstärkte upplevelsen av ”ta-det-lugnt-auran” och man var ganska nöjd i att bara vara där på stranden eller gå en morgonpromenad bland sanddynorna.

Hur som här var första gången jag kom i kontakt med att åka moped =) jag och kompisarna hyrde nämligen varsin moppeskoter som vi använde för att ta oss runt med, för inte var man sugen på att hyra bil i den värmen som var, det var liksom 34 grader nästan konstant!

 

Efter denna resan bestämde jag mig för att jag måste ha en moped, känns ju både bättre för miljön samtidigt som det faktiskt är sjukt kul att vrida på gasen! Så nu har jag äntligen fått hem min moppe från Ettans och det var inga konstigheter alls att packa upp den, var lite småjusteringar bara och sen tanka, fylla olja och sen ut och gasa, fantastiskt roligt!

 

Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *