Tjejligan får anledning att träffas varje söndag ;)

Jag och mina tjejer, även kallad ”Tjejligan” har nu ett tag i våran messengergrupp finurlat på vad vi skulle kunna hitta på för något kul och kreativt där vi kan samlas en dag i veckan. Först och främst hitta en dag och tid då alla kan, efter lite pusslande och omorganisering i varje kalender så enades vi om söndagar efter frukost. Sedan haglade förslagen in på olika aktiviteter som skulle kunna passa 5 st helt olika tjejer.

Den ena kom med virkning, den andra med vinprovning (?!), den tredje med gokart, jag tyckte absolut att vi skulle gå 1,5h långpromenad i naturen och bara prata strunt. Mitt förslag nedröstades kraftig av de lite mer ”finare” tjejerna som inte vill ut i snöblask och ösregn. Sedan kom Sofie med det briljanta förslaget att lära oss brygga öl, och ta fram ett eget öl under namnet ”Tjeligans Bästa”, det fick det bli!

Vi träffades första söndagen och google gick frekvent på samtliga mobiler, tillslut hittade vi något som ser ut som ett rymdskepp till maskin att brygga öl i; en Grainfather närmare bestämt, ”läs mer här!”. Nu vet jag inte om denna kommer beställas direkt, men kändes ju minst sagt som ett bra förslag för oss som är lite bekväma av oss =) Men kul läsning. Sedan fortsatte vi att läsa ölbloggar och se hur alla andra gör för att lyckas. Så vi får se vad för kit som ska köpas in för att börja resan mot det egna ölet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *