Bytte precis elbolag!

Blev tipsad av en vän om att Elbolaget Göta Energi nu hade en kampanj inför att fotbolls VM ska starta där man får hela 500 kr att handla mat eller snacks för i matbutiken om man tecknar elavtal med dem. Låter som en rätt sweet deal i mina öron och fick mig att kolla upp mitt egna elavtal och hur det ser ut med kostnader och bindningstider m.m. Insåg då att Göta Energis elavtal förmodligen skulle bli billigare än mitt nuvarande. Har dock drygt ett halvårs bindningstid kvar tyvärr så då tänkte jag att det inte gick att teckna sig för detta erbjudande.

Valde dock ändå att testa att ringa till Göta Energi och fick där beskedet att det visst gick att teckna sig redan nu och sedan när mitt nuvarande avtal löper ut så påbörjas mitt nya med Göta Energi direkt i samband med detta. Supersmidigt tänkte jag och tecknade mig på studs direkt i telefon. Dröjde inte många minuter innan jag därefter fick två rabattkuponger som SMS á 250 kr att handla mat för!

Ska tipsa min vänskapskrets om denna fina deal och tipsar ju nu även er läsare om detta erbjudande. Tyckte kundtjänsten var trevlig och hjälpsam och tydligen har man fått pris för sin fina kundservice genom åren vilket ju givetvis känns tryggt. En annan trevlig sak är ju att man har en nykundsgaranti där man som ny kund är garanterad att få en billigare elräkning än vad man har i dagsläget. Man har även en garanti på att man når fram till kundtjänst inom 5 min. Skulle man inte göra detta så erbjuds man 3 månader fritt från avgifter. Det kallar jag bra kundservice i alla fall!

Såg även att man hade ett finfint erbjudande till befintliga kunder där man kunde få fri el under fotfolls VM. Tycker det känns bra att man även kör fina erbjudande till befintliga kunder så att man förblir nöjd. Tråkigt om erbjudanden endast gick ut på att ragga nya kunder.

Själv är jag väl inte direkt någon fotbollsfantast så ser väl inte framemot VM sådär jättemycket men nu när Sverige är med så tycker jag ändå att det kommer bli intressant att följa. Så Sveriges matcher kommer jag absolut försöka att se. Jag såg dock att Sveriges första match gick på en vardag vid klockan 14 så den kan ju bli lite svår att följa om man jobbar den dagen. Ska kanske försöka få till att man har semester den dagen, hade ju varit rätt soft.

Ha det gott i sommarvärmen så hörs vi!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *