Galet kär i kärlek!

http://radioclave.se/wp-admin/post-new.php

Detta kan vara en av det bästa sommaren i mitt liv. Jag träffade inte bara en kärlek utan två stycken. Hehe det kanske låter lite konstigt att jag säger att jag har träffat mer än en kärlek i sommar, men det är sant! Bara jag tänker på det blir jag alldeles varm på insidan!

Jag träffade en jätte snäll, snygg och omtänksam kille, och för er som är singlar vet hur ovanligt detta är. Vi har nu träffats i ett par månader och allt går som på rosor eller moln kanske man säger. Han råkar dessutom ha en jätte vacker golden retriever, som jag har blivit storm förtjust i. Så där har ni mina två kärlekar, en med två ben och en med fyra ben.

http://radioclave.se/wp-admin/post-new.php

För att Doris skall slippa vara ensam hemma i värmen har jag passat henne medans David jobbat. Trots att hon kan vara den snällaste hunden jag någonsin träffats, var hennes träning lite efter så som erfaren hundmänniska, köpte jag en balansboll och andra träningsleksaker till henne så vi skulle ha något kul att göra utomhus. Då jag har haft semester har jag tagit med mig Doris till stranden och ängar där vi har kunnat leka och träna tillsammans. Hon har gjort otroliga genombrott på på väldigt kort tid. Hennes träning har utvecklats såpass att jag nu inte längre behöver ha henne kopplad. Hon följer alla mina anvisningar.

Nästa vecka bär det dessutom av på vår första romantiska weekend tillsammans. Vi skall åka till Milano för en lång helg av god mat, romans och shopping. Självklart ser jag mest fram emot att få spendera tid med David i en så vacker stad som Milano. Vi har bokat in oss på ett 5 stjärnigt hotell mitt i centrum med sitt egna gym och spa anläggning, så det kommer vi säkert också utnyttja.  Då Milano är kända för sitt mode, fick mamma mig att lova att jag skulle investera i en riktig märkesväska. Jag som aldrig ägt en märkesväska i hela mitt liv kanske dags att jag köper mig en. På den här resan får Doris vara hemma, men vem vet nästa resa kanske vi kan ta med henne.

Nu ska jag springa iväg till bussen. Ha det bäst mina kära! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *