Drömmer om framtiden

http://radioclave.se/wp-admin/post-new.php
Fantastiska sommarkvällar och framtidsdrömmar om Göteborg
Som ni alla har märkt har vi haft en fantastisk sommar i år! Inte bara varma dagar utan varma kvällar och varma nätter, långt in på småtimmarna har man kunnat sitta ute och njuta av värmen. Måste säga att jag haft en utav de bästa sommrarna i mitt liv! Denna värmen och att få dela allt detta med mina favoriter, David och hans vovve Doris, gör att jag känner mig så tacksam! Vi har njutit av god mat, gott vin och salsadans till sent hela sommaren.
Det har varit väldigt givande för inspirationen att vara nykär och dessutom har jag fått en partner i mitt vinskapande då David gärna njuter av mitt vin och kommer med smakråd. Även vännerna gillar det och jag har börjat fantisera lite om att spinna vidare på den här idén med hembryggning – nämligen att starta eget! Det kan ju bli en svår väg att gå med tanke på monopolet, men vi har dessa sommarkvällar lekt med tanken på att sälja vårt vin. Diskussionerna har gått så pass långt att vi pratat igenom om eventuell lokal, investerare och betalsystem Göteborg är ett alternativ för att starta upp detta, då jag hittat en mysig liten gård med en extra lada. Jag skulle alltså tids nog, om det går bra till och med börja odla mina egna druvor. Snacka om att nischa sig va! I ladan i Göteborg finns det gott om plats för min produktion och Doris har gått om natur att roa sig i. Dessa dagdrömmar får mig att känna mig så fri och hoppfull! Visst, jag och David har kanske precis träffats… Men det känns så rätt!
En kille som inspirerar mig, en bonusälskling och massa idéer att förverkliga. Framtidsdrömmar om gården och vem vet vad mer som ligger i min väg! Ingenting är omöjligt och så länge jag har mina älsklingar, vinet flödar och salsan spelas kan det bara gå bra, vad mer kan man egentligen önska?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *