Oh God!

Ja, det är mitt uttryck nu, OH GOD. Det var flera år sen jag använde den här bloggen. Jag har flyttat mig runt olika tjänster för bloggar, bland annat devote, nouw för att nämna några men den här bloggen hade jag helt och hållet glömt av. Saken är det att när jag köpte den här domänen så köpte jag det så att det skulle bli min ett par år. Det var nu i dagarna jag fick ett mejl från företaget att jag skulle betala igen och det var då jag kom på att jag har den här bloggen fortfarande aktiv.

Så, jag är lite osäker på om det är några människor kvar som har bokmärkt den här bloggen men om ni får en notis på det här inlägget. HEJ KÄRA LÄSARE, vad roligt att du är kvar, jag har inte försvunnit helt, jag vet, det är underbart, eller hur? Du kanske har suttit där hemma och googlat på billig el fast pris i väntan på att jag skulle skriva, nå väl, nu är jag här, du kan fortsätta läsa om billig el men du kan även läsa lite om mina två år som har varit.

Var ska jag börja?

Vi tar det från mitt senaste inlägg, det var alltså 2018, det var sommar. Det är alltså snart 2 år sen jag skrev i den bloggen. Jag ser även att innan det skrev jag att jag var galet kär.. ja, bad news people, jag var galet kär i kärleken men kärleken tycks inte har varit galet kär i mig. Jag förlorade både en den manliga snygga och omtänksamma killen men mest ont gör att påminnas om hunden, den där Golden Retriever är som att vinna en golf pokal, a hole in one grej, för vilken underbar hund han var. Jag är fortfarande ledsen över att jag förlorade den hunden när den där galet kär i kärleken tog slut. Ja det gjorde det framemot hösten. Det var bara en massa sommarkänslor som fyllde den där tönten men så fort saker började bli mer och mer allvarliga så drog han… Killar asså…

Ja, det var det med det. Det där hände och jag är ändå glad av att det tog slut, fastän jag saknar Doris något oerhört men så kan det vara ibland. Det som var rolig med den hösten var att jag började gå en kurs på universitet som handlade om digital marknadsföring och utvecklingen av eTjänster. Även om jag kanske har haft min blick inriktad mot andra saker så var den här kursen en ögonöppnare eller vad ska jag säga, det var mycket nyttig i den här digitala eran. Jag har fått så bra kunskaper kring hur det är att marknadsföra sig och att det krävs mer en bara känsla, det kräver kunskap, analysförmåga och talang (saker man kan utveckla, det är inget man är född med). Visst, du skulle kunna säga att talang är medfödd och visst jag håller med till viss del, för du kanske har talang men utvecklar du inte det, försvinner det.

Så, efter att jag tog den kursen fortsatte jag att blicka framåt med det projektet som jag och den tönten jag hade till pojkvän att brygga egen vin. Det visade sig vara mycket mer komplex än vad jag trodde vad gällde tillstånd och grejer. Och nej, han var inte rätt kille för mig, vill jag påpeka. Usch… nä, nog pratat om honom.

Ja det var ungefär det som hände 2018 ut.

Sen kom 2019 och det året var fylld med lite tråkigheter i min familj, min mamma blev lite dålig och hade svåra månader, det tog hårt på mig och min mentala stabilitet. De där månaderna kan har varit bland det tuffaste jag har varit med om, värre än när det tog slut med den där dumma David men samtidig var det en givande tid, jag fick spendera mycket tid med mammi, vilket tog oss närmare varandra, närmare än nånsin, så jag är glad över att allt med henne slutade bra och att hon idag finns fortfarande bland oss, att jag kan njuta av att vara med henne, något jag gör så fort jag får möjlighet till det.

På annan front tappade jag mer och mer intresset för det där med vinet och började göra kontakter inom den digitala branschen, kursen jag tog hjälpte mig och jag började jobba på en digital marknadsföringsbyrå, jag är en grönling fortfarande det är så stort men jag trivs som fisken i vattnet. Sen har jag börjat dejta en kille, men den här gången har jag valt att ta det saktare, gå långsammare framåt och bara låta livet vara. Så jag inte stressar mig som sist in i något som kan få mitt hjärta att krossas.

Ja, det var lite om mig och vad jag sysslar med, berätta för mig, VAD GÖR NI?

Hoppas alla mår bra i dessa Coronatider!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *