Games and houses!

Hallå där!

Ok, nu är det här ett nytt försök att inte låta min blogg dö! Jag såg att jag fick lite läsare här om dagen och det är jag glad för. Dock inga kommentarer 🙁 Det var ju lite mer tråkigt.

Hur som helst. I det här inlägget tänkte jag prata fastighetsförmedlingen i Alingsås och hembryggning, för att det är så att jag har fått ögonen upp för lite hembryggning igen. Nu när jag inte jobbar lika mycket behöver jag hitta på saker att göra och det bästa jag kan göra är att gå tillbaka till sånt jag gillar, sånt som gör mig glad och att skriva lite här och kanske även brygga hem lite öl, cider eller vin gör mig ännu mer glad. Ni måste tänka säker att jag är värsta alkis haha men så är det inte, jag bara finner att det är skit kul.

Så vi tar saker från början. Varför behöver jag prata om fastighetsförmedlingen Alingsås? Ju, för att jag behöver nämligen en värdering. Mina föräldrar ska sälja sitt hus… Först trodde jag att de skulle gå isär eller nåt, jag blev skit orolig ska ni veta men så var det inte, det enkla förklaringen var att, de är trötta! Att ha ett hus är en lyx i livet men en lyx som får med sig mycket ansvar också, det ska bytas tak och det ska underhållas rör och gräsmattor och trädgård och grejer! Så, jag förstår mina föräldrar helt. De har ju funderat på att sälja huset samtidigt som de funderar på att flytta till Göteborg. Jag vet att pappa har alltid velat bo i Göteborg. Han är en sån där Göteborgare kan man säga som älskar sin hemstad och som drömmer om att en dag byta namn till Glenn. Mamma å andra sidan är mer svårflörtad, hon älskar huset och jag har svårt att se mamma lämna det. Vi växte ju upp där liksom, alla dessa minnen finns ju där och de är svåra att släppa. Pappa måste ha något hake på mamma för att hon skulle ha gått med på det här haha. Nä då, jag tror ändå att mamma är lite trött också på att ta hand om huset, pappa hjälper till men det är ju inte såååå ofta det händer så klart.

Jag har funderat på om inte jag själv skulle kunna köpa huset. Det skulle vara rätt najs att göra det. Problemet är att just nu är ekonomin rätt ostabilt. Jag vet att skulle jag prata med mina föräldrar, så kanske de går med på det. Jag kanske kan köpa det nu, men betala sen? Så får de bo kvar där tills allt har blivit lugnare och bättre. Jag tycker att det är en bra idé. Dels för att då får jag mer plats för mina saker och mitt liv som så men framförallt för att då får jag plats för att sätta upp lite hembryggning. Jag har ju funderat på att starta ett bryggeri någon gång, en som brygger öl så klart. Jag menar, hallå eller? Får man en fot in på systembolaget är det lätt att man säljer en massa ahaha. Nä men jag måste först se om jag hittar vad som gäller om man ska starta ett bryggeri, jag har ingen aning om vad som gäller om man på riktigt ska starta en sådan verksamhet.

Ja ja, idéer är många och så får det vara. Jag vill ju gärna kunna göra lite mycket i mitt liv känner jag ibland. För stunden får jag nöja mig med livet som den är. Jag tänker nu kanske gå och laga lite mat och sen spela lite datorspel. Har börjat lira bland annat World of Warcraft igen efter många år men spelar också ett spel som heter Ark Evolved Survival. Vet inte ni vad det handlar om? Leta efter det på Steam!

Nä nu lämnar jag er på riktigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *