Hemester

Hej bloggen.

Mycket händer nu när sommaren närmar sig. Jag ska gå på semester snart och då blir det så klart hemester fast jag hade tänkt att jag skulle resa utomlands. I all ärlighetens skull, jag har inte spenderat min semester i Sverige på väldig många år känns det som. Alltid när jag har haft semester har jag rest utomlands. Jag har en del vänner som bor utomlands både människor som har flyttat till utlandet men även de jag har skaffat i de länder där jag har bott/besökt.

Så jag undrar vad jag ska göra på min hemester?

Upptäcka Sverige låter ju roligt så klart. Vart man ska åka är ju en bra fråga dock. Vårt rike är stort och det är många platser som kan besökas. Kanske jag får lyfta genom Sverige. Jag har egentligen en vän som kör lastbil, han pratade om att han behövde nya regummerade lastbilsdäck, så jag kanske kan köpa dem till honom och åka med? Det ska jag nog föreslå. Jag undrar dock ifall det är så att han faktisk får ta med sig vänner på hans resor som sällskap. Det vore intressant att veta om man får åka med som sällskap, för om det går, så är det faktisk ett bra sätt att upptäcka Sverige. Jag vet att min vän åker landet runt och väldigt ofta, så jag får helt enkel fråga honom. Asså jag har pratat lite med honom om det men vi får se om det verkligen händer.

Hur som helst, det ska bli skönt med hemester, det enda tråkiga är väl att det råder fortfarande rekommendationer om att man ska hålla avstånd, man ska inte besöka de äldre, man ska vara försiktig helt enkelt. Ta mig inte fel, det är jättebra att det är så, men det begränsar kontakten så mycket med sina nära och kära.

En lastbil på vägen

Jag hoppas iallafall att det blir en rolig hemester för mig. Mer om det i senare inlägg!

Ta hand om er goingar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *