Drömmer om hund

Hej!

Det kaaaanske kan vara så att jag är världens segaste bloggerskan, haha, men håll i hatten för här är jag igen. 

Sist pratade jag ju om att hemestra i Sverige och vet ni vad – jag fick faktiskt följa med min kompis i hans lastbil, riktigt coolt var det. Man sitter så högt upp i lastbilar så kände mig som en queen med fin vy över landskapet som flackade förbi. Vi åkte norröver, förbi Örebro, Mora, och hela vägen upp till Kiruna! Där stannade jag vi några dagar och hann även en vandringstur på tre nätter. Så otroligt vackert där uppe i fjällen. Har ni inte varit däråt än kan jag varmt rekommendera en tur ditåt. 

Nu spritter våren i mig och jag har faktiskt alla redan börjat planera inför sommarens semester. Planen är att följa med mamma och pappa till pappas hemby Ronda i Spanien. De ska vara där en månad tänker de, hälsa på hans släkt och hjälpa till på vingården och så. Jag tror jag stannar en vecka hos dem och sedan reser runt lite i området på egen hand, så kul att utforska nya områden. 

Hoppas bara att det är okej att resa då med koronan.. och att farfar repar sig fort, han har fått corona så vi är oroliga för honom, även om han säger att han bara är lite förkyld när vi videohattar, men det syns ju att det tar på honom mer än han vill erkänna. Å andra sidan är det väl bra att han är envis och kämpar på, med den inställningen blir man nog gammal! Pappas farfar blev hela 99 år gammal, dog bara två dagar före sin hundra-års.dag, så snopet! Så vi siktar alla på att bli åtminstone 100 år och 1 dag gamla, haha.

Apropå corona så har jag precis beställt ny omgång med ytdesinfektionsmedel, tyckte jag köpte tillräckligt förra månaden, men det går ju åt som smör och än är pandemin inte över. Så sprita på mina vänner och tvätta händer ofta så kan vi snart ses igen och dricka sprit igen, hehe. 

Annars går jag i funderingar på att bli med hund… saknar fortfarande Doris, minns ni, den goaste vovven ever, som mitt ex hade. Funderar på om jag ska skaffa en liknande eller något tvärtom för att inte påminnas om exet… men är svårt att välja, haha, finns ju miljoner härliga hundar där ute. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *