Spanien!

Hej igen! 

Så himla skönt med sommar äntligen! Bor på min lilla balkong nuförtiden haha. Piffat till det ordentligt med en matta på golvet, låg två-sitts soffa, kuddar, en filt i bomull, ett gäng växter och en ljusslinga som drivs av solceller. Ser ut som från en inredningskatalog nu 🙂

Jag är också sjukt pepp på att det blir av att vi ska till pappas släkt i Ronda i Spanien om några veckor!! Så nu kollar jag upp hur det funkar med covid-test och vaccination och antikroppar och kollar på getica och 1177 och ja, ni fattar, jag dammsuger internet på allt för vill så väldigt gärna åka snart. Dels för att träffa släkten och farfar som äntligen blivit bättre och dels för att det var så himla länge sedan man kunde resa runt utomlands. Gud vad jag längtar efter en sangria på en uteservering. Gillar att bara titta på folk och föreställa mig hur deras liv kan vara och vilka de är. 

Mamma säger att jag har livlig fantasi och med lätthet skulle kunna skriva en sånär bok som utspelar sig i ett hyreshus där man få följa alla de olika hyresgästerna där nån jämt sitter själv och lägger pussel och kollar på trädgårdsprogram, en annan är mitt uppe i en skilsmässa så de bråkar hela nätterna när de tror att barnen sover och inget hör. Och en är extremt hypokondriker så smyger ut på nätterna i trapphuset och spritar allt två varv för att inte någon smitta ska smyga sig i i lägenheten. Och en är en ung student som dricker alldeles för mycket kaffe och kedjeröker på balkongen så pussel-personen under studenten blir tokig och ringer hyresvärden tre gånger i veckan. Hyresvärden känner numera igen pussel-personens telefonnummer men svarar lika artigt varje gång ändå för den förstår att den är den enda själ som faktiskt pratar med pussel-personen. Ja förutom skilsmässobarnen då som säger hej ibland men nu ska de ju snart flytta om deras föräldrar kan komma överens om i vilken stad de ska bo i då de vill flytta femtio mil ifrån varandra åt varsitt håll. Hade de kunnat hade de flyttat till varsin planet också för fy fan hur kunde de ens gifta sig med en sådan jubelidiot som den i andra sidan dubbelsängen. Och vem i helvete var det som bestämde att de skulle ha en marshmallow till säng?! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *